En grönare framtid med laddstolpar

Klimatförändringarna är en av vår tids största utmaningar. Dessa är bland annat orsakade av skadliga utsläpp, utsläpp som till en stor del kommer från fossildrivna bilar. Ju fler fossildrivna bilar som skrotas och ersätts med elbilar, desto bättre är det därför för miljön och klimatet. Elbilar bidrar nämligen inte med några skadliga utsläpp överhuvudtaget.

För det flesta bilister är det dock ett krav att övergången till elbilar inte ska kräva alltför stora uppoffringar. Det är när det gäller just det som laddstolpar kommer in i bilden. Med tillgång till laddstolpar kan man som bilist nämligen ladda sin elbil på ett snabbt sätt. Detta är av förklarliga skäl en förutsättning för att elbilar ska bli ett realistiskt alternativ till fossildrivna, åtminstone för dig som använder din bil mer eller mindre dagligen.

Det är lätt att förstå varför elbilar inte är ett alternativ för bilister som inte har tillgång till laddstolpar. Det är det inte eftersom det tar väldigt lång tid att ladda en bil i ett vanligt vägguttag. Det kan närmare bestämt ta mer än ett dygn, och dessutom är det inte säkert eftersom det kan resultera i överhettning vilket i sin tur kan sluta med brand. Just därför är laddstolpar en förutsättning för övergången till elbilar!

Ladda din elbil på några timmar

Med laddstolpar kan det räcka med några få timmar, oftast någonstans mellan 2–4, för att ladda en urladdad elbil. Det är en oerhört stor förbättring jämfört med vägguttag där det kan ta mer än ett dygn.

Vi är baserade i Rönninge

Vi är ett företag som har vårt kontor i Rönninge. Vi erbjuder våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Du är välkommen till att kontakta oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify