Installator Security i Stockholm Aktiebolag

Välkommen till Installator Security i Stockholm Aktiebolag! Vi är ett företag som har elektricitet som vår specialitet. Vi riktar främst in oss på två olika saker, nämligen elektriska säkerhetssystem och laddstolpar. När det gäller säkerhetssystem erbjuder vi både försäljning och hjälp med installationen av dessa. När det kommer till laddstolpar kan vi installera de åt dig. Med tillgång till en laddstolpe blir det oerhört mycket smidigare att använda sig av en elbil än vad som är fallet utan en sådan!

En grönare framtid

Faktum att vi kan hjälpa dig med att installera laddstolpar är något som vi på Installator Security i Stockholm Aktiebolag är mycket stolta över! Genom att installera sådana ökar vi nämligen sannolikheten för att allt fler svenska bilister ska övergå till elbilar, något som är mycket bra för miljön!

Vår adress

Vi på Installator Security i Stockholm Aktiebolag har Förrådsvägen 16 i Rönninge, Stockholm, som vår adress. Vi välkomnar kunder från alla delar av Stockholm med omnejd. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify