Vi på Halleco AB

Vårt expertområde är elinstallationer som exempelvis anläggning av laddstationer för elbilar, större och mindre belysningslösningar och upprättande av datanätverk. Vi vill dock inte att du som kund ska känna dig begränsad på något sätt i uppdragen du ger oss. Därför samarbetar vi med många andra kompetenta och erfarna hantverkare för att möjliggöra helhetslösningar och breda samarbeten i de uppdrag som anförtros oss, oavsett om det gäller din bostad, förening eller arbetsplats.

Resultatinriktade kvalitetslösningar

När du kontaktar oss kan du känna dig helt trygg och lugn i att vi tar ditt uppdrag på största möjliga allvar. Våra elektriker och hantverkare är professionella ut i fingerspetsarna och strävar hela tiden efter att leverera resultat med högsta kvalité. Vi utvecklas ständigt och håller oss uppdaterade i modern teknik och kunskap för att upprätthålla vår attraktionskraft och konkurrens. Vi eftersträvar hög kvalité till rätt pris och är en elinstallatör att lita på.

Kunden i fokus

Vi har som mål att du som kund alltid ska kunna känna att dina behov har blivit tillgodosedda i uppdragen som du har anförtrott oss. Därför står du som kund alltid i fokus i vår relation. Vi kommer under hela samarbetets gång att värna om kommunikationen med dig så att du kan känna dig säker på både arbete och resultat.