Så kan vi hjälpa dig

Nedan ser du några av de tjänster som vi erbjuder.

img

Installation av laddstolpar

Behöver du hjälp med att installera laddstolpar? Då är just detta en av de tjänster som vi specialiserar oss på. Vi kan installera laddstolpar på ett snabbt och säkert sätt. Dessutom gör vi det till utmärkta priser. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om detta är något du är intresserad av.

img

Kodlås

En av de säkerhetslösningar som vi kan förse dig med är kodlås. Vi erbjuder kodlås av flera olika slag. Det kan både handla om sådana för kontor och fastigheter samt för bostäder. En sak de samtliga har gemensamt är att de kan förse dig med en högre nivå av säkerhet.

img

Elinstallationer

Vi är ett företag som kan hjälpa dig med flera olika typer av elinstallationer. Det handlar med andra ord inte bara om laddstolpar utan kan även röra sig om om belysning och liknande.

img

Styr & regler installationer

Vi kan också hjälpa dig med styr och regler installationer. Styr är en förkortning av styrning och kan handla om när man stänger av och sätter på fläktar och liknande i en fastighet. Regler är en förkortning av reglering och kan till exempel röra sig om att temperaturen i fastigheten blir rätt inställd.