Vad behöver du hjälp med?

Vilket behov står på din lista? Har kanske elen och belysningen slocknat och vill inte gå igång? Har kanske pumparna stannat? Vi är mycket förestående för och medvetna om att driftstopp oftast uppstår snabbt och behöver åtgärdas med en gång. Hos oss får du hjälp både snabbt och effektivt. Det är vår ambition att du ska få hjälp så fort som möjligt efter att du har kontaktat oss och vi kan garantera en god kommunikation genom hela processen. Välkommen att höra av dig till oss!

img

Installation av laddstolpar

Vår största fokus ligger på att installera allt fler laddstolpar eller laddboxar för att kunna förse elbilar med elektricitet i Söderort. Vi arbetar även över hela Storstockholm.

img

Elinstallationer och belysningslösningar

Vi erbjuder dig god service och goda resultat när det kommer till bland annat elinstallationer eller belysningslösningar oavsett om det gäller privat verksamhet eller offentliga anläggningar, hem, bostad eller företag. Det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet.

img

Helhetslösningar

Ofta samarbetar vi med andra hantverkare som breddar vår kompetens och vårt tjänsteområde och innebär att vi kan leverera helhetslösningar för dig som kund.

img

Andra lösningar inom el och datanätverk

Vi utför traditionella installationer men har även kompetens för att arbeta med belysning, datanätverk och laddstationer för elbilar samt byggström för de tillfällen när man behöver upprätta tillfällig el. Vi är öppna för alla kunder och uppdrag och garanterar högkvalitativa resultat.